إشترك معنا ليصلك جديد الموقع

بريدك الإلكترونى فى أمان معنا

الأربعاء، 2 أبريل 2014

كيفية عمل دبابيس الفراخ المشوية وشوي الفراخ والمقادير المستخدمة وعمل سلطة البروكلي

                             مشاهدة كيفية شوي الدبابيس مع عمل سلطة البروكلى بالفيديو 
                                شاهد المقادير المستخدمة فى عمل سلطة البروكلي
                                    فيديو الشيف المشهور لعمل سلطة البروكلي
                                      شاهد مقاديرك المستخدمة لشوي الفراخ
                                           الدبابيس المشوية وطريقة الشوي
   
                


المقادير
دبابيس مشوية بالأعشاب: ½ كيلو دبابيس -- نعناع مفروم -- ملح -- فلفل -- زيت زيتون -- بصل مبشور -- طماطم مبشورة -أعشاب .. شوربة فراخ بالفاصوليا : ½ كيلو صدور مخلية -- 150 جرام فاصوليا خضرا -- بصل مفروم -- ليمون -- جنزبيل -- زعتر -- ورق لورا -- ملح- فلفل أبيض -- لتر مرقة كنور .. سلطة البروكلي بالتركي : ¼ كيلو بروكلي -- بصل أخضر -- 200 جرام تركي -- ريحان -- ليمون -- فلفل -- ملح -- زيت زيتون -- خل بابريكا -- فلفل أبيض -- أعشاب .

شارك هذه الصفحة وتابعنا على صفحاتنا الرسمية
شارك الموضوع →
تابعنا →
إنشر الموضوع →

0 التعليقات :

ضع إعلانك هنا

انضموا إلى صفحة دردشة وشات بنات العرب